Skip to main content

 

Is het al lang geleden dat uw gevel professioneel gereinigd is? De staat van uw gevel bepaalt de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Door mos, aanslag, vuil en uitlaatgassen verliest elk pand uiteindelijk de kracht van haar visitekaartje. 

We beschikken over jarenlange ervaring, alle nodige technieken en de juiste apparatuur om zelfs het meest hardnekkige vuil te kunnen verwijderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. A. Wiersma Geveltechniek zorgt voor een grondige professionele schoonmaak en een stralend schone gevel. Zo staat u weer snel met een stralende glimlach voor uw pand.

Benieuwd naar diverse gevelreiniging-methoden?

DIVERSE METHODEN VOOR GEVELREINIGING

We kiezen samen de juiste methode om de gevel te reinigen. Dit hangt in grote mate af van het soort vuil waar u mee te maken heeft. De omgeving (waar uw pand zich bevindt) speelt ook een rol. 

Reinigingsmogelijkheden

• Stralen als duurzame en milieuvriendelijke gevelreiniging. Bij deze methode mengen we het water met straalmiddel en spuiten we het onder grote druk tegen de gevel. Dit is vooral geschikt wanneer u te maken heeft met ernstige vervuiling, zoals bijvoorbeeld roet en graffiti.

• Gevelreinigen met stoom. Bij deze methode wordt het water verhit tot 150 graden en daarna onder grote druk tegen de muur gespoten. Een goede optie voor de verwijdering van mos of klimop.

• Chemische gevelreiniging. Hier wordt het vuil opgelost met een chemisch reinigingsmiddel. Dit wordt daarna met water van de muur gespoeld en gerecycled. Een prima methode wanneer u te maken heeft met een matige vervuiling.

U vraagt zich af welke manier van gevelreiniging voor u het meest effectief is? Neem nu contact met ons op en we helpen u graag verder.

MILIEUVRIENDELIJKE GEVELREINIGING

Is een milieuvriendelijke gevelreiniging voor u van belang? Dit is bij ons geen enkel probleem. We kunnen dan bijvoorbeeld kiezen voor de methode van het vochtstralen. Een bijkomend voordeel van deze methode is dat we stofvrij kunnen werken en dat de overlast tot een minimum beperkt kan worden.

Wij zijn u graag van dienst. Iedereen is bij ons welkom, of het nu gaat om VvE’s, woningbouwverenigingen of particulieren, neem gerust contact met ons op.

gevel reiniging